Jordkælder og udendørs vinkælder – Til udendørs opbevaring

Skab den perfekte udendørs vinkælder

Velkommen til Udeluksus, vores udvalg af jord- og vinkældre, der er ideelle til udendørs opbevaring af vine. En udendørs vinkælder giver dig mulighed for at holde dine vine i de perfekte forhold og sikre deres optimale smag og kvalitet. Vores jordkælder er designet til at beskytte dine vine mod lys, temperaturudsving og fugtighed, så du kan nyde dem i deres bedste tilstand.

Hør mere om vores jordkælder

Kontakt os i dag for at få mere information om vores udendørs vinkældre. Ring til os på 40 43 75 53 eller send os en e-mail på info@udeluksus.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den rette jordkælder til dine behov.

Jordkælder
HOBRO-MODEL – KR. 45.800,00 INKL. MOMS.

Inkl. frugtskab og gulvrist.
Hobro-modellen optager totalt set mindre plads, da den er en meter kortere end Skagen modellen. Indvendig er modellerne dog lige store.

Jordkæder i egen have
SKAGEN-MODEL – KR. 46.800,00 INKL. MOMS.

Kan nu tilkøbes med vandtæt bund 1500 kr
Inkl. frugtskab.
Skagen modellen – Hvis man har en relativt plan grund og ikke vil have så stor forhøjning på grunden. Skagen Modellen har en hældende indgangsdør og indbyggede trappetrin i slusen (forrummet). Skagen modellen kan være at foretrække, hvis man har mulighed for at grave den ned under jordniveau, da kælderen får en mere diskret placering i haven. Den kan naturligvis også anlægges i en allerede eksisterende skråning.

Visualisering af jordkælder
Se mål på kælder her

UdeLuksus v/Poul Yde
Vester Bakker 9
9500 Hobro
tlf.: 4043 7553
E-mail: info@udeluksus.dk

http://www.jordkallare.se/Jordkallarbroschyr.pdf

Få et uforpligtende tilbud

    Send en besked
    Ring os op